Podprite nas, zbiramo denar za opremo slovenskih porodnišnic

Dojenčkom omogočamo varnejši in prijetnejši prihod na svet. Zato vsem 14 slovenskim porodnišnicam na območju Republike Slovenije v sodelovanju z donatorji in podporniki že 7 let pomagamo zagotavljati ustrezno opremljenost, oskrbo in storitve, kot jo imajo modernejše zdravstvene ustanove v razvitem svetu ter sodelujemo pri izobraževanju in informiranju strokovne in laične javnosti o nosečnosti, rojstvu in skrbi za družino.

Vabimo vas, da postanete naš podpornik in namenite svoj delež dohodnine za Slojenčke – za vse slovenske dojenčke.

Slojenčki, društvo za izboljšanje pogojev za rojstva zdravih otrok imamo status nevladne organizacije v javnem interesu ter smo vpisani v evidenco upravičencev do donacij za leto 2023.

Kako lahko oddate zahtevek za Namenitev dela dohodnine za donacije in Slojenčkom namenite 1 % svoje dohodnine?

  1. Na portalu eDavki poiščite vlogo Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije (Doh-Don). V vlogo vpišite naziv organizacije (Slojenčki, društvo za izboljšanje pogojev za rojstva zdravih otrok), davčno številko (49973789) in višino odstotka (1 %). Navodila za pomoč pri oddaji so tukaj.
  2. Po pošti ali osebno v nabiralnik na krajevno pristojnem Finančnem uradu, kjer je davčni zavezanec vpisan v davčni register. V tem primeru mora biti vloga lastnoročno podpisana. Obrazec si lahko prenesete iz te strani.
  3. Preko obrazca na CNVOS aplikaciji.

Namenitev dela dohodnine ne zmanjšuje vaše prihodke in vas nič ne stane, nam pa bo omogočilo, da bomo septembra 2023 prejeli del sredstev, ki bi sicer ostala nerazporejena.

Vas zanima za kaj trenutno zbiramo sredstva? Pišite nam na [email protected] ali pokličite na 040 464 340 ali poglejte na naši spletni strani.

Podatki društva:

Slojenčki, društvo za izboljšanje pogojev za rojstva zdravih otrok
Prečna ulica 4
6230 Postojna
IBAN SI56 0288 9026 2937 669 (NLB d.d.)
SWIFT: LJBASI2X
Davčna številka: 49973789

Najlepše se vam zahvaljujemo za vašo podporo in vas prosimo, da delite informacijo o zbiranju sredstev med svoje prijatelje.